Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.686,43 Ft
3.290,00 Ft (2.590,55 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 11%
Termék címkék:
hab pur ragasztó united sealants

United Sealants Ragasztóhab 750ml

Gyártó:
Cikkszám: 4070
Gyártó cikkszám: 4070
Vonalkód: 5999885022410
Készlet: Szállítás 3-7 nap
A United Sealants Ragasztóhab B2 poliuretán bázisú, aeroszolos (HFCKW és FCKW mentes), egy komponensű ragasztóhab és hézagtömítő kül-, és beltéri munkákhoz, mely négy évszakban használható.
3.686,43 Ft
3.290,00 Ft (2.590,55 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 11%
Kívánságlistára teszem

Leírás

A United Sealants Ragasztóhab B2 poliuretán bázisú, aeroszolos (HFCKW és FCKW mentes), egy komponensű ragasztóhab és hézagtömítő kül-, és beltéri munkákhoz, mely négy évszakban használható. Alacsony tágulása és kiváló kiadóssága folytán az építőipar szinte minden alapanyagát ragasztja és tömíti, miközben szigeteli is azt. Lerövidíti a munkához szükséges időt: 60 perc után a szigetelés és ragasztás készen áll a következő munkafolyamatra. Kinyomása kézi kiszerelés esetén a mellékelt kinyomócsőrrel történik. Négy évszakban használható formula.
Tulajdonságok:

    Könnyű alkalmazás
    alacsony tágulás
    felhordásra kész
    habarcs nélküli ragasztás (1hab=25kg habarcs)
    gyorsan és erősen ragaszt
    kiváló hang-, és hőszigetelő hatás
    következő munkamenet (pl. festés) 1 óra elteltével
    nagy kiadóságú: 8-12 m2 (függ a hőmérséklettől és páratartalomtól)
    rendkívüli tapadás akár nedves, vízszintes és függőleges felületeken, bel-, és kültéren egyaránt
    jó hézagkitöltő tulajdonság
    4 évszakban használható termék

Alkalmazás:

A felületnek síknak, egyenletesnek, tisztának, zsírtól és portól mentesnek kell lennie. Régi festékbevonatot, beton-, és vakolat maradványokat, a laza részeket el kell távolítani a megfelelő tapadás érdekében. A porózus, nedvszívó felületeket megfelelő alapozóval kell kezelni. Figyelem! A poros felületek rontják a tapadást, és a szilárd, tartós csatlakozás kialakítását. A nem tipikus felületeken javasoljuk előzetes tapadási próba elvégzését. A flakon hőmérsékletének min. +5C kell lennie (javasolt a +20C). A felhordás előtt a flakont legalább 30 mp-ig rázza össze. Ezt a műveletet a kivitelezés közben is időként ismételje meg. Csavarja rá a habot kézi kiszerelés esetén a mellékelt kinyomócsőrre. A tartsa fejjel lefelé a purhabot úgy, hogy a kinyomócsőr a felület fölött 1-2 cm távolságban legyen. Húzzon 3cm átmérőjű csíkot körben a munkadarab széleitől 2 cm távolságra, majd a közepén cikk-cakkban. A kezdeti kifújástól számítva 4-5 perc múlva végre kell hajtani a falhoz, vagy az egymáshoz rögzítést: illessze a munkadarabot (pl. polisztirol lap, vagy gipszkarton) egymáshoz, finoman nyomja pl. a falfelülethez, és állítsa be szintező segítségével. A munkadarab max. 8 percig még igazítható (+20C és 65% RH mellett). Nagy páratartalom és hőmérséklet mellett az igazíthatóság ideje lerövidül. Üregek és hézagok is kitölthetők a ragasztó habbal (a ragasztó a kötés közben megduzzad). 60 perc elteltével vakolható vagy festhető. A habbal okozott szennyeződés friss, meg nem kötött állapotban purhab tisztítóval vagy acetonnal eltávolítható. Kötés után a ragasztót csak mechanikusan lehet eltávolítani.

Alkalmazási hőmérséklet: -10°C és +30°C között (ajánlott +20°C)
Tapadás: A poros felületek rontják a tapadást, és a szilárd, tartós csatlakozás kialakítását. A nem tipikus felületeken javasoljuk előzetes tapadási próba elvégzését.
Felület típusok: A felület előnedvesítésével jobb tapadás érhető el. Hőszigetelő táblák felragasztására: PIR, PUR, EPS, XPS, PF, ásványi gyapot. Könnyű falazóelemek ragasztására: pórusbeton, tégla. Szárazépítészetben: gipszkarton, gipszkötési faforgácslap, rétegelt lemez, ablakkeretek, párkányok redőnydobozok külső szigetelése. Épületgépészetben: Csövek szigetelése, áttörések kitöltése. További építőanyagok: OSB, fa, parafa, kőzetgyapot, beton, természetes kő, fémfelületek, dekorációs elemek, bitumen alapú fedések, kemény műanyagok. Nem alkalmazható: PP, PE, Poliamid, Teflon, szilikon felületeken. Nem UV álló, vízálló (nem alkalmazható víznyomás esetén)
Előkezelés: Tiszta, száraz, por- és zsírmentes. Nedvesített alapfelület gyorsítja a kötési időt és javítja a cellastruktúrát, ugyanakkor ragasztás alkalmával az előnedvesítés nem ajánlott!
Hőellenállás: -40°C és +80°C között
Kiszerelés : 750ml fémflakon

Adatlapok:  us_ragasztohab_750ml_kezi_nbs_t.pdf

                   united_sealants_n_sprays_ragasztohab_b2_b.pdf

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Gyártó: Soudal

Soudal purhab 750 ml

3.376,93 Ft (2.659,00 Ft + ÁFA)
Az oldal tetejére