Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Munkavédelmi szemüveg | Védőszemüveg

Szemvédelmi választék - 1133 Budapest, XIII. ker.,Véső u. 11. szemüveg, munkavédelmi szemvédelem, hegesztő pajzs, hegesztő szemüveg, kiegészítők

A munkahelyi szemsérülések sajnos nagyon gyakoriak, pedig nagyon könnyen megelőzhetők! Naponta több mint 100 szemet érintő munkahelyi sérülés történik, és bizonyított, hogy a munkahelyi szemsérülések 90%-a elkerülhető lett volna, ha az illető megfelelő védőszemüveget visel.

Kímélje meg magát a fájdalomtól, a maradandó szemkárosodástól és a gondatlanság pénzbeli költségeitől.

A látás értékes ajándékával.

Észre sem vesszi és a baj már bekövetkezett 

Egy vegyszer-, zsír- vagy olajfröccsenés, gőzzel való égés, infravörös vagy ultraibolya sugárzásnak való kitettség, repülő fémdarabok vagy más idegen tárgyak darabjai, azok által a szaruhártyán keletkező vágások vagy karcolások hihetetlen károkat okozhatnak a szemben! A másodperc töredéke alatt megtörténhet bármely munkahelyen! 

Bár az általános védőszemüveg sok helyzetben nagyszerű védelmet nyújt, bizonyos munkakörülmények között nem nyújt teljes körű védelmet minden kockázattal szemben. Minden esetben munkakörülményeinek megfelelő védőszemüveget válasszon, ha segítségre van szüksége, kérdezze munkahelyének munkavédelmi felelősét, vagy keresse munkatársainkat bizalommal!

Rendezés:
Gyártó: BF

BF arcvédő átlátszó plexi gumis

1.087,12 Ft 490,00 Ft (385,83 Ft + ÁFA)
55%
Gyártó: Portwest

PS12 - PW Tech Look - víztiszta

1.586,79 Ft (1.249,44 Ft + ÁFA)
Gyártó: Portwest

PW11 - Levo védőszemüveg - füst

4.214,58 Ft (3.318,57 Ft + ÁFA)
Gyártó: Portwest

PW60 - Hegesztőszemüveg - zöld

3.007,56 Ft (2.368,16 Ft + ÁFA)
Az oldal tetejére